Facebook RSS
 
Skip to content
  • Home
  • News
    • Events
    • Book – News
    • In the news (lab) – Articles
  • Lab
    • Faculty & Visiting scholars
    • Postdocs & graduate students
    • Lecture Series (Food 2.0 LAB)
    • Colloquium, Conferences
  • Research
    • Eating habits – Consumer behaviour
    • Food safety – Health, Risk & Society
    • Gastronomy, Food Art
    • Nutrition, Genetics, Microbiome
    • Food tech, Innovation, Products
    • Ethics, Environment, Animal well-being
    • Food policy – Cities
  • Academics
    • Master in Food Studies
    • Workshops, Summerschool
  • Library of Food Studies
  • Contact us
  • fr

Horse 4

  By Richard C. Delerins • Full size is 375 × 261 pixels

Bookmark the permalink.
Butcher Sean Basey works behind a "no horsemeat" sign at Bates Butchers in Market Harborough, central England
chai-bertrand

Comments are closed

Copyright FOOD 2.0 LAB - 2016
En poursuivant votre navigation sur ce site, vous acceptez l'utilisation de cookies pour vous garantir la meilleure expérience sur notre site, et pour nous permettre de mesurer l'audience
Si vous continuez à utiliser ce dernier, nous considérerons que vous acceptez l'utilisation des cookies.
OkEn savoir plus