Facebook RSS
 
Skip to content
  • Home
  • News
    • Events
    • Book – News
    • In the news (lab) – Articles
  • Lab
    • Faculty & Visiting scholars
    • Postdocs & graduate students
    • Lecture Series (Food 2.0 LAB)
    • Colloquium, Conferences
  • Research
    • Eating habits – Consumer behaviour
    • Food safety – Health, Risk & Society
    • Gastronomy, Food Art
    • Nutrition, Genetics, Microbiome
    • Food tech, Innovation, Products
    • Ethics, Environment, Animal well-being
    • Food policy – Cities
  • Academics
    • Master in Food Studies
    • Workshops, Summerschool
  • Library of Food Studies
  • Contact us
  • fr

thINBCF526

  By Richard C. Delerins • Full size is 241 × 258 pixels

Bookmark the permalink.
l-oeuf-parfait-facon-carbonara-par-enrico-bertazzo-chef-des-affranchis_5325595
sauce-bernaise

Comments are closed

Copyright FOOD 2.0 LAB - 2016
En poursuivant votre navigation sur ce site, vous acceptez l'utilisation de cookies pour vous garantir la meilleure expérience sur notre site, et pour nous permettre de mesurer l'audience
Si vous continuez à utiliser ce dernier, nous considérerons que vous acceptez l'utilisation des cookies.
OkEn savoir plus