Facebook RSS
 
Skip to content
  • Home
  • News
    • Events
    • Book – News
    • In the news (lab) – Articles
  • Lab
    • Faculty & Visiting scholars
    • Postdocs & graduate students
    • Lecture Series (Food 2.0 LAB)
    • Colloquium, Conferences
  • Research
    • Eating habits – Consumer behaviour
    • Food safety – Health, Risk & Society
    • Gastronomy, Food Art
    • Nutrition, Genetics, Microbiome
    • Food tech, Innovation, Products
    • Ethics, Environment, Animal well-being
    • Food policy – Cities
  • Academics
    • Master in Food Studies
    • Workshops, Summerschool
  • Library of Food Studies
  • Contact us

Barbecue

Bookmark the permalink.

FOOD 2.0 LAB : Latest articles

Comments are closed

Wine’s United Kingdom

Vegetarianism: Between Happiness and “Cognitive Dissonance”

French Vegetarian Cuisine : a Foreign Affair ?

Microbes & bacteria: the culinary revolution 2.0

The Crying Laughing Cow

  • partenaires-institutionnels

    Partner Institutions

  • Sign up Food 2.0 LAB

    Email

Copyright FOOD 2.0 LAB - 2016
En poursuivant votre navigation sur ce site, vous acceptez l'utilisation de cookies pour vous garantir la meilleure expérience sur notre site, et pour nous permettre de mesurer l'audience
Si vous continuez à utiliser ce dernier, nous considérerons que vous acceptez l'utilisation des cookies.
OkEn savoir plus